Postpakket 1 en 2 aangekomen in Ethiopië

Postpakket 1 en 2 aangekomen in Ethiopië

Zeker goed nieuws te melden! Namens Hope for All krijgt de Full Gospel Church Bishoftu in Ethiopië evangelisatielectuur. In overleg met Mr. Hailu Megersa werd besloten de engelstalige nieuw testamentjes per postpakket te verzenden. En dan wordt het wachten op het bericht dat het pakket nummer 1 van 5 kilo goed is aangekomen. De kans op mislukken is altijd aanwezig, maar God zij dank, het pakket is door Hailu compleet afgehaald bij het postkantoor!
Via een telefoonverbinding/skype vertelde Hailu deze ochtend dit goede nieuws. Pakket nummer 2 is twee weken geleden afgegeven bij het postkantoor in Dodewaard, dus over een paar weken weer goed nieuws vanuit Bishoftu?? Het materiaal gaat gebruikt worden door leden van de kerk en wordt uitgedeeld tijdens bezoeken bij de plaatselijke bevolking.
De steun door Hope for All is een enorme bemoediging, een helpende hand
door mede-christenen vanuit Nederland. Op de foto zie je Hailu Megersa (2 de van links), omringd door de pastor en leiders van de Full Gospel Church. Het tweede pakket is in de week van 12 maart aangekomen. De gemeente is erg dankbaar voor deze steun, en wij zijn blij voor hen. Een brief aan Hope for All is onderweg aldus Hailu Megersa.